210 325 0578

Τρόποι αποστολής

Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9.00 πμ μέχρι 15.00 μμ (για Αθήνα). Για την υπόλοιπη Ελλάδα ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας.


Κάντε την παραγγελία σας μέχρι τις 15:00 Δευτέρα με Παρασκευή και το GOCLEAN.GR αποστέλλει την παραγγελία σας 

  • Eντός 2 έως 3 εργάσιμων ημερών για την πόλη της Αθήνας (*Παραδόσεις στο κέντρο της Αθήνας κατόπιν συνεννοήσεως)
  • Εντός 3 έως 7 εργάσιμων ημερών στην υπόλοιπη  Ελλάδα

εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα.


Στην περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας πιο γρήγορα, μπορούμε να σας την αποστείλουμε μέσω courier με επιπλέον χρέωση σας.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε μεταφορική εταιρεία της προτίμησης σας μπορείτε να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικώς στο 210 3250578, είτε επισημαίνοντας το στα σχόλια της παραγγελίας.

Έξοδα Αποστολής: 

Αν συνεργάζεστε με κάποιο πρακτορείο, η αποστολή των προϊόντων μπορεί να γίνει μέσω αυτού εφόσον το επιθυμείτε. Ειδάλλως σας τα στέλνουμε εμείς με κάποιο πρακτορείο και με την χρέωση δική σας .


Παραλαβή της παραγγελίας σας από τις κεντρικές αποθήκες της GO CLEAN

Κάντε την παραγγελία σας μέχρι τις 12:00 Δευτέρα με Παρασκευή και παραλάβετε την επόμενη ημέρα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας για επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας των προϊόντων.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Το καλάθι σας είναι άδειο.